Normale letters

Sociaal team de Hondsrug

Sociaal team de Hondsrug werkt vanuit MFA  Het Hunzehuys in Borger. Voor inwoners van Borger, Drouwen, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Westdorp, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloo, Odoorn, Valthe, Klijndijk, Exloërveen en Odoornerveen is team de Hondsrug het aanspreekpunt voor vragen over zorg, ondersteuning en werk.

Als u een afspraak hebt met het sociaal team, meldt u zich door op de bel te drukken op de deur bij de peuterspeelzaal. Na de hoofdingang rechts, langs de balie van het restaurant. Als u géén afspraak hebt, kunt u tijdens openingstijden terecht in de spreekkamer in de bibliotheek.   

U bent van harte welkom. We denken graag mee, over welke vraag dan ook. Dus hebt u vragen: bel ons of kom langs! 

Openingstijden

MFA Het Hunzehuys

Molenstraat 3h

9531 CH  Borger

T. 0800-2009

 

Openingstijden:

maandag09.00 - 12.00 uur
woensdag09.00 - 12.00 uur
vrijdag09.00 - 12.00 uur

Of op afspraak

Verhalen uit de praktijk

Pap wordt steeds zieker door de drank

Gisteren is pap voor de zoveelste keer in het ziekenhuis opgenomen. Hij was op...

Lees verder »

Na jaren van depressies, heeft Sjoerd een baan!

De wekker gaat. Sjoerd staat op, kleedt zich aan, eet snel zijn brood en gaat...

Lees verder »

Team medewerkers

Nienke

Het leuke aan werken in een sociaal team vind ik dat we ondanks de bezuinigingen kijken naar wat er nog wel kan. Ik hoop dat wij elkaar makkelijk weten te vinden op het moment dat we elkaar nodig hebben.

Rifca

Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn collega's ons best te doen om de buurt en de mensen die daar wonen te leren kennen en zo de onderwerpen die spelen in de buurt aan het licht te brengen.

Joke

Het is begrijpelijk dat u door alle veranderingen in de zorg de bomen door het bos niet meer ziet. Graag ga ik met u op zoek naar de mogelijkheden om mee te kunnen blijven doen in de maatschappij.

Margreth

Ik bied graag een luisterend oor en zoek met enthousiasme samen met u naar oplossingen voor welk probleem dan ook. Want het is voor iedereen fijn om mee te kunnen doen in de maatschappij hoe dan ook.

Bianca

Ik help u graag om samen te kijken naar oplossingen voor problemen of vragen te beantwoorden waar u tegenaan loopt. Kom gewoon eens binnen, ook als u wat voor het sociaal team of uw medemens wilt betekenen!

Gonny

Mijn motto is dat waar een deur gesloten blijft er ook weer een open gaat. Ik ga met u mee op zoek naar mogelijkheden en kansen. Zodat u weer lichtpuntjes ziet en zelf weer verder kunt.

Marten

Als geboren en getogen Drenth vind ik het een uitdaging om, samen, met mijn fijne collega’s met u en voor u op de Hondsrug aan de slag te gaan.

Daniëlle

Ik ben meestal uw aanspreekpunt tijdens de inloopochtenden. Verder ondersteun ik mijn collega’s bij hun administratieve taken, zodat zij meer tijd hebben om u te helpen bij uw hulpvraag.

Eline

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar uw verhaal en samen met u op zoek te gaan naar de oplossingen die bij u en/of uw gezin passen. Neem gerust contact met ons op voor grote en kleine vragen.

Esther

 

Ik zet mij graag in om samen met u te kijken wat u nodig hebt om weer vooruit te kunnen. U bent voor elke vraag van harte welkom bij mij, of bij een van mijn collega’s.

 

totop