Normale letters

Sociaal team de Monden

Sociaal team de Monden werkt vanuit MFA  ’t Brughuus in Valthermond Voor inwoners van 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, Valthermond, 2e Valthermond en Zandberg is team de Monden het aanspreekpunt voor vragen over zorg, ondersteuning en werk.

Het sociaal team kunt u het gemakkelijkst bereiken via de brug aan de kant van het Noorderdiep. Aan het einde van de brug gaat u links, de deur door. U komt dan in een wachtruimte. Het sociaal team vindt u direct naast deze ruimte. Via de hoofdingang gaat u de trap op en loopt dan via de bibliotheek naar het de ruimte van het sociaal team.

Wij nodigen u uit: kom maar eens over de brug van MFA ‘t Brughuus! 

 

 

Openingstijden

MFA 't Brughuus

Vrijheidslaan 11

7876 GJ  Valthermond

T. 0800-2009

 

Openingstijden:

maandag09.00 - 12.00 uur
woensdag09.00 - 12.00 uur
vrijdag09.00 - 12.00 uur

Of op afspraak

Verhalen uit de praktijk

Samen met paard en wagen op pad

Meneer Huisman zit te stralen op de bok. Hij mag vandaag mee op een rit door de...

Lees verder »

Regelmatig een praatje

Lachend staat mevrouw van der Veen voor het raam te zwaaien. Ze ziet Hennie aan...

Lees verder »

Team medewerkers

Ilona

De rol van de burger verandert in onze maatschappij, en samen met u en het sociaal team gaan we op zoek wat het beste bij u past. Mijn uitgangspunt is: ‘Iets lijkt onmogelijk tot het is gedaan! Doen wat werkt!’

Anne-Marie

Ik heb een brede interesse in mensen en vind het belangrijk dat iedereen met of zonder hulp mee kan doen in de maatschappij. Mochten er dus vragen zijn dan ben ik te bereiken via het algemene nummer T 0800-2009.

Geert

Ik ben geboren en getogen in Valthermond. Vanuit MEE Drenthe ben ik gedetacheerd bij sociaal team de Monden. Als 'Valthermondje' vind ik het erg leuk dat ik weer in mijn geboortedorp terug ben.

Aagtje

Ik doe ondersteunende taken voor de sociaal werkers zoals het inloopspreekuur en veel administratieve taken. Graag help ik mensen bij het zoeken naar mogelijkheden en het vinden van oplossingen.

Lena

Voor mijn rol in het sociaal team vind ik het belangrijk om naast u te staan en mee te denken in de vragen of zorgen die er zijn. Mijn lijfspreuk is: Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je er mee omgaat. 

Marie-José

Ik vind het belangrijk om samen met u/uw gezin, passende oplossingen te zoeken bij uw vragen. Volgens mij kan dit het beste vanuit vertrouwen waardoor u weer (veer)kracht gaat ervaren.

Titia

 

Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u op zoek te gaan naar een antwoord op uw vraag. Persoonlijk geloof ik er dan ook erg in dat alles uiteindelijk goed komt, ook als dat soms niet zo lijkt!

totop