Normale letters

Sociaal team het Veenland

Sociaal team het Veenland werkt vanuit MFA  Noorderbreedte in Nieuw-Buinen. Voor inwoners van Nieuw-Buinen, Buinerveen, Drouwenermond en Drouwenerveen is team het Veenland het aanspreekpunt voor vragen over zorg, ondersteuning en werk.

U vindt het sociaal team direct rechts als u de MFA binnenkomt door de hoofdingang. De deur staat bijna altijd open: u bent van harte welkom. Ook als u alleen even een praatje wilt maken of om plastic zakken te halen. Andere voorzieningen die u vindt in de Noorderbreedte zijn bijvoorbeeld de bibliotheek, het dorpshuis, de peuterspeelzaal, twee basisscholen, de huisarts, fysiotherapeut, consultatiebureau en de apotheek.

Wees welkom! Kom gewoon eens bij ons langs met welke vraag dan ook. Daar zijn we voor.

Telefoonnummer voor alle sociale teams
in Borger-Odoorn:

T. 0800 2009

Dit nummer is bereikbaar op
werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Openingstijden

MFA Noorderbreedte

Noorderdiep 137

9521 BC  Nieuw-Buinen

T. 0800-2009

 

Openingstijden:

maandag09.00 - 12.00 uur
woensdag09.00 - 12.00 uur
vrijdag09.00 - 12.00 uur

Of op afspraak

Verhalen uit de praktijk

Mag ik deze dans van u?

Nog even de kam door het haar, een net overhemd aan en meneer Hoving is er weer...

Lees verder »

Toch op de sportclub, dankzij het Jeugdsportfonds!

Anna is gescheiden en woont met haar zoon Peter van twaalf en dochter Sophie...

Lees verder »

Team medewerkers

Greetje

Gewoon doen waar dat kan en bijzonder waar nodig. Op die manier probeer ik als nuchtere Drent met de inwoners mee te denken hoe zij hun hulpvragen zo zelfstandig mogelijk kunnen oplossen.

Mariam

Ik ondersteun mensen om hun lichtpuntjes weer te vinden, een doel, uitdaging, iets waar iemand van gaat stralen. Mijn motto is: waar een wil is, is een weg, ik geloof dat iedereen datgene kan waar hij in gelooft!

Lammie

Mijn motto is: ‘het is nooit zoals het lijkt’. Ik ga graag op zoek naar de mens achter de persoon. Hoe ga je het leven te lijf, hoe geef je er woorden aan, zodat je het leven kunt vastpakken en ermee aan de slag kunt.

Mariëlle

Mensen helpen om de achterliggende behoeften en krachten van zich zelf en van hun dierbaren in beeld te krijgen en hier gebruik van te maken door te verbinden van wat werkt, dat is mijn passie.

Petra
Silvana
Meike
Patty

 

 

totop