Contact

Telefoonnummer voor alle sociale teams
in Borger-Odoorn (gratis):

0800 2009

Dit nummer is bereikbaar op
werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Normale letters

Praktijkadviseur/coach sociale teams (32 uur)

» donderdag 16 januari 2020

Op 1 januari 2015 is de stichting Sociale teams Borger-Odoorn door de gemeente Borger-Odoorn opgericht. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de zorg- en ondersteuningstaken in Borger-Odoorn in het kader van de WMO en Jeugdwet. Dit doet de stichting vanuit 3 teams op 3 locaties. Vanaf 1 januari 2018 is de stichting ook verantwoordelijk voor het uitvoeren en doorontwikkelen van de ondersteuningstaken op het gebied van (arbeids)re-integratie vanuit de participatiewet. De stichting wil toonaangevend zijn in haar methodiek en werkwijze binnen het sociaal domein met als uitgangspunt 1 gezin, 1 plan en 1 regisseur. Het regenboogmodel en de visie op het sociaal domein van de gemeente Borger-Odoorn liggen hieraan ten grondslag. Binnen de stichting zijn momenteel ongeveer 45 medewerkers werkzaam.

 

In verband met het vertrek van de huidige functionaris ontstaat op korte termijn de vacature van

Praktijkadviseur/coach sociale teams (32 uur)

Jij als praktijkadviseur/coach traint, coacht en begeleidt de medewerkers van de sociale teams in hun rol als professional bij het werken volgens de voorgestane werkwijze en visie van de organisatie, waaronder verbeter- en ondersteuningstrajecten. Als staffunctionaris ben je sterk bij de praktijk betrokken, met name bij veiligheidszaken, en werk je nauw samen met de teamcoördinator wat betreft het leren van de kwaliteit van de ondersteuningsplannen, de consistentie en samenhang van werkwijze/uitvoering, de kwaliteit van de interventies en de kwaliteit van de registratie. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en kennis van het complexe werkveld binnen de jeugdhulp en Wmo. Je bent in staat om de balans te vinden tussen eenvoudige en hoog complexe interventies en verleent gevraagd en ongevraagd advies en neemt indien nodig inhoudelijke besluiten. Je hebt een duidelijke visie op normaliseren en transformeren. Verder signaleer je behoeften op het gebied van deskundigheidsbevordering en adviseer je het management over het te voeren beleid hierover.   

Je moet beschikken over een afgeronde relevante beroepsopleiding op HBO-plus niveau/WO niveau en ruime aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie hebben, waaronder ervaring met (jeugd)  veiligheidszaken. De CAO sociaal werk is van toepassing. De functie is ingedeeld in schaal 10 met een maximum van € 4.564,- bij een volledig dienstverband.

Een functieprofiel kun je opvragen bij mevrouw Daniëlle Bastings (d.bastings@socialeteamsborgerodoorn.nl / 06-15 04 30 63). Meer informatie over de organisatie vind je op deze website. 

Verdere informatie kun je inwinnen bij de directeur-bestuurder, mevrouw Rensina van der Velde (bereikbaar via mevrouw Daniëlle Bastings), aan wie u voor 1 februari 2020 ook uw sollicitatie kunt richten.                

Logo Sociale teams Borger-Odoorn